DIP Trade

kolekcija

2020

Korisničke stranice - Reklamacije

1. Prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira proverite svoj paket i pregledate ga detaljno. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja (pocepani delovi, ugnječenje), paket ne bi trebalo da preuzmete . U ovom slučaju molimo Vas da nas kontaktirate putem sajta, telefonom na broj +381 11 2394-224 ili nam pošaljite e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu ONLINE@DIP-TRADE.CO.RS i navedete razlog zbog koga ste odbili da preuzimanje pošiljke. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju. 

2. Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas, najkasnije u roku od 24 h od trenutka prijema pošiljke,kontaktirate putem sajta, pozovete telefonom na broj +381 11 2394-224, ili pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu ONLINE@DIP-TRADE.CO.RS i opišete detalje reklamacije. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju. 

3. Ukoliko se na kupljenom proizvodu pojave neusaglašenosti u smislu odredbi Zakona o zaštiti potrošača (PREUZMITE), molimo Vas da postupite na način definisan Pravilnikom o reklamaciji potrošača za robu kupljenu putem internet prodavnice(PREUZMITE). Robu zajedno sa obrascem Zahteva za reklamaciju (PREUZMITE) treba da pošaljete na adresu DIP-Trade d.o.o. (sa naznakom za web shop), Beogradskog bataljona 38 sprat 2,stan 6, 11000 Beograd.

aktuelno

FLY LONDON

FLY LONDON

pogledaj modele
Softinos

Softinos

pogledaj modele
Lemon Jelly

Lemon Jelly

pogledaj modele
The Flexx

The Flexx

pogledaj modele
Tatuaggi

Tatuaggi

pogledaj modele
AsPortuguesas

AsPortuguesas

pogledaj modele