DIP Trade

kolekcija

2020

Korisničke stranice - Povraćaj sredstava

POVRAĆAJ SREDSTAVA 

U slučaju odustanka od ugovora, potrošač ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod. Iznos plaćene robe se kupcu vraća po prijemu proizvoda, i nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan. 

Trgovac je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku, odnosno do prijema proizvoda kog kupac vraća. 

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal. 

PROCEDURA ZA POVRAĆAJ SREDSTAVA 

Kontaktirajte nas pozivanjem broja telefona 011 2394 224 ili nam na email adresu: ONLINE@DIP-TRADE.CO.RS pošaljite fotografiju računa, Vaše ime, prezime, broj telefona i broj dinarskog tekućeg računa. 

Povraćaj sredstava se vrši iskljucivo na gore navedeni način, uplatom na dinarski tekući račun i nije moguće slati novac po kuriru u gotovini. 

U slučaju vraćanja robe ili povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno izvršio plaćanje nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, DIP-Trade internet prodavnica je u obavezi da povraćaj izvrši isključivo putem VISA i Mastercard metoda plaćanja. To znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice. 

Poručeni artikal, bez prethodnog kontakta i dogovora sa operaterima internet prodaje, koji je gore naveden, ne možete samoinicijativno menjati/zahtevati novac u nekom od maloprodajnih objekata DIP-Trade d.o.o. ili slati na adrese koje su navedene na računu/otpremnici. 

Svaki takav paket biće vraćen pošiljaocu, o trošku pošiljaoca.

aktuelno

FLY LONDON

FLY LONDON

pogledaj modele
Softinos

Softinos

pogledaj modele
Lemon Jelly

Lemon Jelly

pogledaj modele
The Flexx

The Flexx

pogledaj modele
Tatuaggi

Tatuaggi

pogledaj modele
AsPortuguesas

AsPortuguesas

pogledaj modele