DIP Trade

kolekcija

2021

Korisničke stranice - Povraćaj sredstava

POVRAĆAJ SREDSTAVA 

U slučaju odustanka od ugovora, potrošač ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod. Iznos plaćene robe se kupcu vraća po prijemu proizvoda, i nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan. 

Trgovac je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku, odnosno do prijema proizvoda kog kupac vraća. 

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal. 

PROCEDURA ZA POVRAĆAJ SREDSTAVA 

Kontaktirajte nas pozivanjem broja telefona 011 2394 224 ili nam na email adresu: ONLINE@DIP-TRADE.CO.RS pošaljite fotografiju računa, Vaše ime, prezime, broj telefona i broj dinarskog tekućeg računa. 

Povraćaj sredstava se vrši iskljucivo na gore navedeni način, uplatom na dinarski tekući račun i nije moguće slati novac po kuriru u gotovini. 

U slučaju vraćanja robe ili povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno izvršio plaćanje nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, DIP-Trade internet prodavnica je u obavezi da povraćaj izvrši isključivo putem VISA i Mastercard metoda plaćanja. To znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice. 

Poručeni artikal, bez prethodnog kontakta i dogovora sa operaterima internet prodaje, koji je gore naveden, ne možete samoinicijativno menjati/zahtevati novac u nekom od maloprodajnih objekata DIP-Trade d.o.o. ili slati na adrese koje su navedene na računu/otpremnici. 

Svaki takav paket biće vraćen pošiljaocu, o trošku pošiljaoca.

aktuelno