DIP Trade

kolekcija

2020

Korisničke stranice - Dostava proizvoda

ROK ISPORUKE 

Nakon što ste potvrdili porudžbinu, u najkraćem roku kontaktiraće Vas naš prodavac, radi potvrde porudžbine i Vaših podataka (najčešće za 2-3 radna dana). 
Za sve porudžbine poslate petkom i vikendom, prodavac će Vas kontaktirati početkom naredne radne nedelje. Od tog trenutka rok isporuke je maksimalno 5 radnih dana. 
Za porudžbine čije se plaćanje vrši virmanski, uplatom u banci ili pošti, rok za uplatu je 3 radna dana od dana potvrde porudžbine. Uobičajeno vreme za isporuku je maksimalno 5 radnih dana. 


PREUZIMANJE POŠILJKE 

Pošiljke se kuririskom službom donose na adresu naručioca u periodu od 8-16 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku, o čemu ćete biti obavešteni sms porukom. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket i potvrdite da robu primate u viđenom stanju, odnosno da ne postoje vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. 
Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno je preuzmite i potpišite kuriru adresnicu. 
Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata.Ukoliko na dogovorenoj adresi ne uspe da izvrši isporuku robe,uobičajena praksa je da Vas kurir kontaktira na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na datoj adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontkatiraćemo Vas kako bismo ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju. 


CENA ISPORUKE 

Za iznose preko 5.000 rsd poštarina je uključena u cenu porudžbine. Za manje iznose kupac je u obavezi da plati poštarinu direktno kuriru pri preuzimanju isporuke. Ukoliko izaberete opciju plaćanja pouzećem a iznos porudžbine je manji od 5.000 rsd pored poštarine plaćate i uslugu otkupa robe. Minimalna cena je 170 rsd.
Obaveštenje o ceni isporuke će Vam stići i na e-mail prilikom uspešno obavljenog procesa poručivanja, zajedno sa specifikacijom porudžbine.

aktuelno

FLY LONDON

FLY LONDON

pogledaj modele
Softinos

Softinos

pogledaj modele
Lemon Jelly

Lemon Jelly

pogledaj modele
The Flexx

The Flexx

pogledaj modele
Tatuaggi

Tatuaggi

pogledaj modele
AsPortuguesas

AsPortuguesas

pogledaj modele