DIP Trade

kolekcija

2021

DIP Trade

PODACI O TRGOVCU


Naziv: DIP-TRADE D.O.O.
Adresa: Beogradskog bataljona 38, 11000 Beograd
Delatnost i šifra delatnosti: Ostala trgovina na veliko – 4690
Matični broj: 17157981
PIB: 101014540
PDV broj: 128715689
Kontakt telefon direkcije: 011 23 94 224
Web adresa: www.dip-trade.co.rs
Kontakt e-mail: office@dip-trade.co.rs

Mi kao DIP-TRADE doo smo privatno preduzeće, osnovano još davne 1998. godine. U svom višegodišnjem poslovanju od preko 2 decenije bavimo se uvozom, izvozom, veleprodajom i maloprodajom obuće, odeće, aksesora, sportske opreme i pratećeg programa, kao i proizvodnjom naočara za sunce.

U našoj ponudi možete pronaći brojne svetske robne marke cipela i aksesoara vrhunskog kvaliteta koje zastupamo.

U ponudi su:

FLY LONDON shoes&accessories, SOFTINOS shoes, FOREVA shoes, ASPORTUGUESAS cork flip-flops, LEMON JELLY rubber shoes, TATUAGGI shoes, JJ HEITORHELENA ROUGE SHOESEXCEED men shoes, THE FLEXX shoes, TAKE ME , RIA MENORCAMARILA natural leather sandals, STARLOVE espadrilles, UGGARIbags, TROPICART jewelry, MAIER outdoor comfort and active jacket for women and men, FERNADNO CARVALHO M&F, kao i FLY LONDON NAOČARE i uvek novi brendovi koji donose najnovije trendove za vas.

Niste još čuli za neke od njih? Ne brinite, tu je naš BLOG kroz koji ćemo vam približavati ideje i životni stil svakog od njih. Jer obuća, odeća i aksesoari nisu samo vezani za modu, već za životne navike i treba da služe našem životnom stilu svakodnevno i u raznim prilikama. Među našim brendovima pronaći ćete pouzdanog partnera za vaš svaki dan, nove uspehe i trenutke koje ćete pamtiti.

“Moda je prolazna, ali stil je večan!” -Iv Sen Loran

Pozicioniranje

Organizovan tim ljudi Dip – trade-a obezbedio je dobar položaj u direktnoj distribuciji robnih marki koje zastupa na tržištu Srbije i regiona. Možete nas pronaći i kod komšija jer su sa nama i Crna Gora,Hrvatska, Slovenija, Makedonija. Među našim partnerima se nalaze poznati lanci maloprodajnih objekata i sportskih radnji. Pored intezivnog rada na širenju distributivne mreže radimo i na razvijanju sopstvenih maloprodajnih objekata. U Beogradu imamo 6 maloprodajnih objekta Fly London, četiri u strogom centru grada jedan maloprodajni objekat u TC Novi Merkator i jedan u BEO Shopping center, a kako bismo vam bili što bliže, uvek radimo na tome da se širimo.

Proizvodnja

Da li ste znali da se i mi bavimo dizajnom i proizvodnjom? Otkrijte brendove: FLY LONDON EYEWEAR , DIP SUNGLASSES Saradnja sa kompanijom robne marke Fly London dovela je do razvijanja nove proizvodne linije - naočara za sunce . Nosilac same ideje kao i dizajna jeste tim DIP-TRADE, što je kasnije omogućilo samoj kompaniji da razvije svoju modnu liniju naočara DIP SUNGLASSES.

Vizija

DIP-TRADE je kompanija koja želi da svojim partnerima, jednako kao i krajnjim potrošačima ponudi iz svog asortimana proizvode koji dominiraju svojom autentičnošću, udobnošću, kreativnim stilom i maštovitim dizajnom. Život je prekratak da bi bio dosadan.

Koko Šanel poručuje: ,,Da bi neko bio nezamenljiv, uvek mora da bude drugačiji.”

dip trade d.o.o.

PODACI O TRGOVCU


Naziv: DIP-TRADE D.O.O.
Adresa: Beogradskog bataljona 38, 11000 Beograd
Delatnost i šifra delatnosti: Ostala trgovina na veliko – 4690
Matični broj: 17157981
PIB: 101014540
PDV broj: 128715689
Kontakt telefon direkcije: 011 23 94 224
Web adresa: www.dip-trade.co.rs
Kontakt e-mail: office@dip-trade.co.rs

 

Ukoliko želite da nas kontaktirate možete to učiniti i putem kontakt forme, a 
mi ćemo se potruditi da vam odgovorimo u što kraćem roku.

aktuelno