DIP Trade

kolekcija

2019

DIP Trade

Mi kao DIP-TRADE doo smo privatno preduzeće, osnovano još davne 1998. godine. U svom višegodišnjem poslovanju od preko 2 decenije bavimo se uvozom, izvozom, veleprodajom i maloprodajom obuće, odeće, aksesora, sportske opreme i pratećeg programa, kao i proizvodnjom naočara za sunce.

U našoj ponudi možete pronaći brojne svetske robne marke cipela i aksesoara vrhunskog kvaliteta koje zastupamo.

U ponudi su:

FLY LONDON shoes&accessories, SOFTINOS shoes, FOREVA shoes, ASPORTUGUESAS cork flip-flops, LEMON JELLY rubber shoes, TATUAGGI shoes, JJ HEITORHELENA ROUGE SHOESEXCEED men shoes, THE FLEXX shoes, TAKE ME , RIA MENORCAMARILA natural leather sandals, STARLOVE espadrilles, UGGARIbags, TROPICART jewelry, MAIER outdoor comfort and active jacket for women and men, FERNADNO CARVALHO M&F, kao i FLY LONDON NAOČARE i uvek novi brendovi koji donose najnovije trendove za vas.

Niste još čuli za neke od njih? Ne brinite, tu je naš BLOG kroz koji ćemo vam približavati ideje i životni stil svakog od njih. Jer obuća, odeća i aksesoari nisu samo vezani za modu, već za životne navike i treba da služe našem životnom stilu svakodnevno i u raznim prilikama. Među našim brendovima pronaći ćete pouzdanog partnera za vaš svaki dan, nove uspehe i trenutke koje ćete pamtiti.

“Moda je prolazna, ali stil je večan!” -Iv Sen Loran

Pozicioniranje

Organizovan tim ljudi Dip – trade-a obezbedio je dobar položaj u direktnoj distribuciji robnih marki koje zastupa na tržištu Srbije i regiona. Možete nas pronaći i kod komšija jer su sa nama i Crna Gora,Hrvatska, Slovenija, Makedonija. Među našim partnerima se nalaze poznati lanci maloprodajnih objekata i sportskih radnji. Pored intezivnog rada na širenju distributivne mreže radimo i na razvijanju sopstvenih maloprodajnih objekata. U Beogradu imamo 6 maloprodajnih objekta Fly London, četiri u strogom centru grada jedan maloprodajni objekat u TC Novi Merkator i jedan u Ušće Shopping center, a kako bismo vam bili što bliže, uvek radimo na tome da se širimo.

Proizvodnja

Da li ste znali da se i mi bavimo dizajnom i proizvodnjom? Otkrijte brendove: FLY LONDON EYEWEAR , DIP SUNGLASSES Saradnja sa kompanijom robne marke Fly London dovela je do razvijanja nove proizvodne linije - naočara za sunce . Nosilac same ideje kao i dizajna jeste tim DIP-TRADE, što je kasnije omogućilo samoj kompaniji da razvije svoju modnu liniju naočara DIP SUNGLASSES.

Vizija

DIP-TRADE je kompanija koja želi da svojim partnerima, jednako kao i krajnjim potrošačima ponudi iz svog asortimana proizvode koji dominiraju svojom autentičnošću, udobnošću, kreativnim stilom i maštovitim dizajnom. Život je prekratak da bi bio dosadan.

Koko Šanel poručuje: ,,Da bi neko bio nezamenljiv, uvek mora da bude drugačiji.”

dip trade d.o.o.

Beogradskog bataljona 38 sprat 2,stan 6
11000 Beograd, Srbija 

Fax: +381(11)239-4225 
Tel: +381(11)239-4224 
Tel: +381(11)250-0646 
e-Mail: office@dip-trade.co.rs

Ukoliko želite da nas kontaktirate možete to učiniti i putem kontakt forme, a 
mi ćemo se potruditi da vam odgovorimo u što kraćem roku.

aktuelno

FLY LONDON

FLY LONDON

pogledaj modele
Softinos

Softinos

pogledaj modele
Lemon Jelly

Lemon Jelly

pogledaj modele
The Flexx

The Flexx

pogledaj modele
Tatuaggi

Tatuaggi

pogledaj modele
JOAQUIM JOSE

JOAQUIM JOSE

pogledaj modele