DIP Trade

kolekcija

2019

Brendovi - TAKE ME

TAKE ME

TAKE ME

Brend TakeMe rezultat je desetogodišnjeg rada na rešavanju rastuće potražnje za udobnim, ekološki osvešćenim i lepo dizajniranim ženskim cipelama.


Posvećenost kompanije TakeMe okruženju spaja španski dizajn sa inovativnim proizvodnim procesima kako bi se smanjio njihov uticaj na životnu sredinu. Ovaj brend koristi lepak na bazi vode u svojim proizvodnim procesima kako bi smanjili emisiju gasova i efekat staklene bašte, a taninske kiseline koje se prirodno nalaze u biljkama koriste se za stvaranje zapanjujućih boja koje vidite u njihovoj kolekciji.


Većina komponenti u TakeMe cipelama se izvlači iz drveća bez rezanja. Pluta od kore hrasta, kao i devičanska guma sa Pikus stabala se koristi tako da su njihove cipele potpuno prirodne i njihova proizvodnja ne šteti našim dragocenim šumama i prirodnim resursima.


Pozdravljajući vas sa sunčanih obala Španije, Take Me cipele donose i zabavnu i ženstvenu notu, oslikanu nizom komfornih karakteristika dizajniranih da brinu o vašim stopalima. Samoproglašena prirodna kompanija za obuću, Take Me vodi veliku brigu da minimizira svoj efekat na životno okruženje, što znači da su ove cipele dobre jednako za okolinu kao i za vaš lični stil!

aktuelno

FLY LONDON

FLY LONDON

pogledaj modele
Softinos

Softinos

pogledaj modele
Lemon Jelly

Lemon Jelly

pogledaj modele
The Flexx

The Flexx

pogledaj modele
Tatuaggi

Tatuaggi

pogledaj modele