DIP Trade

kolekcija

2020

Blog

Specijalni doživljaj – cipele za maturu kao oslonac za prekretnicu života

Matura je onaj životni trenutak za koji se pripremamo godinama, za koji učimo, kojem se radujemo, od kojeg strepimo, a onda za koji se doterujemo, koji sanjamo i konačno-u kojem uživamo. Život je pun sitnih događaja, ali samo je nekoliko prekretnica u životu, a jedan od njih je upravo i matura.

Pročitaj Više

Nova kolekcija Proleće/Leto 2019

Ove sezone smo se opredelili za neke od popularnih klasika kako naši verni kupci ne bi ostali uskraćeni za one svevremene i omiljene modele, u novim i tradicionalnim bojama, ali i sa novim detaljima.

Pročitaj Više

5 pravila za kombinovanje aksesoara

Uvreženo pravilo je naizgled opšte poznato – cipele i tašna moraju da se spare, slažu i budu komplementarne jedne drugima. Ovo je ono čemu su nas možda učile naše bake, mame ili pak slika koju promovišu robne kuće i neki modni gurui. Ali, da li je to baš tako?

Pročitaj Više

Čizma glavu čuva, a kapa je krasi

Ova stara dobra izreka koja glasi ,,Čizma glavu čuva, a kapa je krasi“ jeste jedna od poruka koje su zapravo suština kada je obuća u pitanju. Pored modernog dizajna, ruku na srce i naših modela, ali i Starling kapa, ono o čemu se mora voditi računa je upravo-zdravlje.

Pročitaj Više

Idealan poklon – zimske ideje iz Fly London asortimana

Vreme praznika, godišnjice, proslave, rođendani, jubileji, kao i svi ostali sitniji ili bitniji momenti u našim živoima su idealan povod za slavlje i deljenje radosti i ljubavi. Međutim, kako se tempo života ubrzava, tako se i vreme koje nam preostaje da delegiramo na pronalaženje idealnog poklona nekako sužava iz godineu godinu. Zar ne?

Pročitaj Više

ASPORTUGUESAS – Ekologija u ,,EGOFRIENDLY“ dizajnu za moderne i aktivne ljude

Asportuguesas je nešto potpuno novo ne samo na našem tržištu, već od skoro i na internacionalnim tržištima obuće i mode. Unikatan, udoban, šarolik, ovaj brend je namenjen aktivnim ljudima i nošenju kako u urbanim kontekstima, tako i prirodi, pa i vašem domu.

Pročitaj Više

Brend kao misija kvaliteta – kvalitet kao preduslov trajanja

1998. smo stvorili misiju: bezuslovno i beskompromisno donosimo vrhunski kvalitet i ultimativnu udobnost na tržište Srbije. Naši partneri u ovoj misiji su odabrani brendovi sa kojima sarađujemo i zajedno, iz sezone u sezonu, biramo svaki pojedinačni model.

Pročitaj Više

aktuelno

FLY LONDON

FLY LONDON

pogledaj modele
Softinos

Softinos

pogledaj modele
Lemon Jelly

Lemon Jelly

pogledaj modele
The Flexx

The Flexx

pogledaj modele
Tatuaggi

Tatuaggi

pogledaj modele
AsPortuguesas

AsPortuguesas

pogledaj modele