DIP Trade

kolekcija

2020

Nova kolekcija Proleće/Leto 2019

01.04.2019.

Nova kolekcija Proleće/Leto 2019

Konačno je tu! Naša nova kolekcija za proleće i leto 2019, sa svim svojim bojama, materijalima i lepršavim stilovima po poslednjim modnim trendovima!

Šta vas čeka ove sezone?

Ove sezone smo se opredelili za neke od popularnih klasika kako naši verni kupci ne bi ostali uskraćeni za one svevremene i omiljene modele, u novim i tradicionalnim bojama, ali i sa novim detaljima.

Međutim, ono što je apsolutno upadljivo kada su u pitanju modeli koje Fly London Srbija ove sezone donosi na naše tržište su vesele boje, vedri pristup stilu, kao i materijali vrhunskog kvaliteta i izrade. Poseban akcenat ove sezone je i na urbanim i elegantnim naočarima koje su savršene za aktivan život, ali i sve dame. Potrudili smo se da naše brojne kupce obradujemo upravo onim što će im doneti radost i modele u koima će uživati, ali i poneka iznenađenja.

Koji brendovi se nalaze pod krovom Fly London Srbija?

Kada se kaže Fly London, svi već odavno znaju da je u pitanju čuveni portugalski brend koji je popularan na globalnom nivou. Međutim, tek kada zaista otkrijete našu ponudu, zaljubićete se i u brojne druge brendove koje brižljivo biramo, a među njima-modele posebno selktovane za naše tržište i kupce koji cene udobnost, kvalitet i pristup životu pod parolom koju već svi znamo.

Don't walk. FLY!

Kod nas vas čekaju brendovi ženske obuće, muških cipela, naočari za sunce i savršenih kožnih tašni: ASPORTUGUESAS, HELENE ROUGE, MARILA, JOAQUIM JOSE, RIA MENORCA, ART, The FLEXX, TAKE ME, LEMON JELLY, SOFTINOS, TATUAGGI, EXCEED, UGGARI i PULICATTI tašne i torbe, FOREVA i naravno, FLY LONDON, FLY LONDON EYEWEAR, kao i DIP SUNGLASSES vas čekaju u našim radnjama.

MODELI ZA URBANE, MODERNE I LJUBITELJE MODE I STILA

Možda zvuči očigledno i čak pomalo pretenciozno, ali naša misija je upravo u tome da vam pomognemo da se bez muke osigurate da će vaši koraci i svaki dan u kojem vas čekaju novi izazovi biti lagani.

Ove godine, posebno brend Fly London nam donosi fenomenalne modele za muškarce, u bojama savršenim kako za poslovnu eleganciju, tako i za casual vikend opuštanja.

 

Lemon Jelly brend je uvek tu, a pored standarnih polučizmica u fenomenalnim bojama, tu su i plitke cipelice koje ćete obožavati. Neuništive su!

O važnosti ženske tašne nepotrebno je govoriti. Ona je saveznik svake žene, njen magični izvor svega onoga što joj je potrebno tokom celog dana. Ona je deo kompletnog izgleda, kao i modna izjava. U nju staju sve sitnice, ali pre svega staje sve ono što čini da dan jedne žene funkcioniše besprekorno. I ne samo dan. Ona je sa nama u izlasku, u putu, a samim tim mora biti izdržljiva kao i mi, a mora biti i blistava. Kao i mi.

Još jedan favorit dolazi u vidu brenda Softinos, za mnoge naše kupce najudobnija obuća koju su ikada susreli. I zaista je tako. Morate ih probati, a bez obzira na to da li više volite baletanke ili patikice, pronaći ćete vašeg novog partnera za duge šetnje, opuštene dane, ali i nove izazove.

Prolećne čizmice su već neko vreme poseban hit i izraz specifičnog pristupa stilu. On je stvoren za žene koje su samouverene, a savršeno se uklapaju uz duge suknje (kao i kratku mini suknju), pantalone i džins.

Pored njih, tu su i prelepi Joaquim Jose modeli koji će vas opčiniti kombinacijama boja, hrabrim postavljanjem shimmer nijansi toliko diskretno, da ne budemo ni svesni od čega su toliko lepe. Ali to je kao u životu-lepota dolazi iznutra.

Pošto je nešto što je nama imperativ pored lepote i stila iznad svega –zdravlje, modeli Fly London su specijalno prilagođeni vašem stopalu i kada pronađete svoj model, budite sigurni da će to biti obuća koja će vam dugo godina služiti i biti vam omiljena. Provereno.

 

The Flexx je brend koji je u rangu sa Fly Londonom i Softinosom po udobnosti, a ove sezone smo se osmelili i zašli u svet sportske elegancije malo više, s obzirom na svetske trendove. To se uklapa u našu misiju vezanu za svakodnevnu udobnost praćenu stilom, a morate probati ove svevremen patikice iz kojih nećete izlaziti.

 

Naočare za sunce kao pečat dnevnog izgleda

 

Nepotrebno je istaći da retko šta pored frizure i cipela menja lični opis kao naočare, pa bile one za vid ili za sunce. Međutim naočare za sunce su onaj element zabave i sreće koji obožavamo, koji nam dopušta da se razigramo, da se sakrijemo, ali i da se izložimo onoj blistavoj prolećnoj svetlosti, ili letnjem suncu. One su sa nama kroz brojne avanture, kroz saobraćaj, trku, ulice, a samim tim moraju biti kvalitetne i istrajne.

Upravo iz tog razloga, donosimo specijalne modele sa najnovijim tehnologijama izrade. Stakla preko cele površine, refleksna stakla i jarke boje u bež, plavim ili tradicinalno crnim nijansama tu su za svačije lice, a apsolutno za svačije zadovoljstvo i onaj završni detalj koji će kompletirati vaš novi „look“.

Dobrodošli u sezonu PROLEĆE/LETO 2019!

Vaš FLS

aktuelno

FLY LONDON

FLY LONDON

pogledaj modele
Softinos

Softinos

pogledaj modele
Lemon Jelly

Lemon Jelly

pogledaj modele
The Flexx

The Flexx

pogledaj modele
Tatuaggi

Tatuaggi

pogledaj modele
AsPortuguesas

AsPortuguesas

pogledaj modele